Hyppää sisältöön

Perheentalon toiminta

Monipuolinen kohtaamispaikka

Perheentalon tehtävänä on toimia lasten ja lapsiperheiden kohtaamispaikkana sekä arjen tukena.

Talo tarjoaa leikkitilaa lapsille ja olohuoneen isille, äideille sekä muille lapsen läheisille. Muina toimintoina ovat erilaiset ryhmätoiminnat, koulutukset ja ennaltaehkäisevät neuvontapalvelut. Halutessaan perheet saavat ohjausta erilaisten tukea antavien palvelujen pariin.

Vauvailtapäivä

Vauvailtapäivät alle 1-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen torstaisin 6.4. alkaen. Ei ennakkoilmoittautumista. Tule viettämään rentoa iltapäivää ja tutustumaan samassa elämäntilanteessa oleviin!

Vauvatreffit

Vauvatreffit on suunnattu alle 1-vuotiaalle lapselle ja hänen vanhemmalleen. Vauvatreffeillä saat tietoa vauvaperheille ajankohtaisista asioista ja tapaat muita samassa elämäntilanteessa olevia.

Vauvojen värikylpy

Vauvojen värikylpy on suunnattu 4-11 kuukauden ikäisille vauvoille. Värikylvyssä pääsette yhdessä vauvanne kanssa elämysmatkalle tunnustelun, haistelun ja maistelun kautta aina itse tuotettuun jälkeen.

Aamukahvit ja asiaa

Tilaisuuksissa kuullaan asiantuntijatietoa lapsiperheiden arkea koskettavista aiheista. Myös etälähetyksenä!

Piirroskuva tummanvihreän ympyrän sisällä istuvasta isosta nallesta, joka pitää sylissään pienempää oranssinpunaista nallea jonka kädessä on neuvolakortti. Nallen edessä lääkärinlaukku ja sidetarpeita. Yläpuolella teksti Nalleneuvola Enossa.

Liikkuva Perheentalo

Perheentalo-toimintaa järjestetään myös Joensuun kantakaupungin ulkopuolella! Nalleneuvola-toimintaa järjestetään keväällä 2023 helmi-huhtikuussa Enon seurakuntatalon tiloissa.

Turvataitojen teemakevät

Keväällä 2023 Perheentalolla ja somekanavillamme vietettiin Turvataitojen teemakevättä!

Tulossa

Aika
Aika
Koko tapahtumakalenteri
Piirroskuva vaaleanpunaisen ympyrän sisällä olevasta vaaleanpunaisesta puutalosta, jonka yläpuolella lukee Toiminta

Lue lisää!

Kurkkaa toimintakalenteristamme sinua kiinnostavien toimintojen tarkat ajat ja kuvaukset! Voit rajata hakutuloksia hakusanan tai ajankohdan mukaan.