Hyppää sisältöön

Asiantuntijatietoa ja vertaisten kohtaamista

Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat yhteistyöverkostostamme saapuvat Perheentalolle kertomaan ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista (esim. uhma, imetys, lapsiperheiden ruokailuun liittyvät asiat). Voit tulla kuuntelemaan alustusta Perheentalon tarjoaman aamupalan ja kahvin äärelle, ja keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien tai lasten läheisten kanssa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia! Pienemmät lapset voi ottaa mukaan, ja isommille pyrimme järjestämään lastenhoidon tilaisuuden ajaksi.

Missä?

Tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin kello 10-11.15 Perheentalon tuvassa.

Myös etälähetyksenä

Osaa tilaisuuksista voi seurata myös etälähetyksenä Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalla joko livestriiminä tai halutessasi tallenteelta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tapahtumakalenterimme aikataulusta voit lukea aiheiden tarkemmat kuvaukset ja näet, järjestetäänkö tilaisuudesta myös etälähetys.

Kevään 2023 yhteistyökumppanit

Tutustu kevään 2023 Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksien yhteistyökumppaneihin tarkemmin heidän omilla nettisivuillaan!

Pohjois-Karjalan Liikunta ry

Kasvukaruselli

Coronaria

Siun sote

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry

Pohjois-Karjalan Martat

Pohjois-Karjalan oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonta sekä ulosottolaitos

Joensuun perheasiain neuvottelukeskus

Honkalampi-säätiön Perpe-keskus

MLL Järvi-Suomen Piiri 

Ammattiopisto Luovi

Jätä palautetta tilaisuudesta

Toivomme teiltä kävijöiltä palautetta tilaisuuksista! Suunnittelemme seuraavan kauden tilaisuuksien aiheet teiltä tulleiden toiveiden pohjalta, ja kehitämme toimintaamme palautteenne perusteella.