Hyppää sisältöön

Asiantuntijatietoa ja vertaisten kohtaamista

Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksissa eri alojen asiantuntijat yhteistyöverkostostamme saapuvat Perheentalolle kertomaan ajankohtaista tietoa lapsiperheitä koskettavista aiheista (esim. uhma, imetys, lapsiperheiden ruokailuun liittyvät asiat). Voit tulla kuuntelemaan alustusta Perheentalon tarjoaman aamupalan ja kahvin äärelle, ja keskustella asiantuntijoiden ja muiden vanhempien tai lasten läheisten kanssa.

Tilaisuudet ovat maksuttomia! Pienemmät lapset voi ottaa mukaan, ja isommille pyrimme järjestämään lastenhoidon tilaisuuden ajaksi. HUOM! Aamukahvit ja asiaa -tilaisuudet jatkuvat jälleen syksyllä 2022!

Piirroskuva mustan ympyrän sisällä olevasta, vaalealle taustalle kuvatusta kahvikupista, josta nousee höyryä ja oranssinpunainen sydän. Kahvikupin yläpuolella teksti Aamukahvit ja asiaa.

Missä?

Tilaisuudet järjestetään keskiviikkoisin kello 10-11.15 Perheentalon tuvassa. Voit ilmoittautua etukäteen numeroon 050 330 6532.

Myös etälähetyksenä?

Osaa tilaisuuksista voi seurata myös etälähetyksenä Pelastakaa Lasten YouTube-kanavalla joko livestriiminä tai halutessasi tallenteelta silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tapahtumakalenterimme aikataulusta voit lukea aiheiden tarkemmat kuvaukset ja näet, järjestetäänkö tilaisuudesta myös etälähetys.

Kevään 2022 yhteistyökumppanit

Tutustu kevään 2022 Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksien yhteistyökumppaneihin tarkemmin heidän omilla nettisivuillaan!

Coronaria

Siun sote

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry

Pohjois-Karjalan Martat

Pohjois-Karjalan oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonta sekä ulosottolaitos

Joensuun perheasiain neuvottelukeskus

Honkalampi-säätiön Perpe-keskus