Hyppää sisältöön

Aamukahvit ja asiaa -etälähetykset

Perhearkeen liittyvää asiantuntijatietoa

Osaa Joensuun Perheentalolla järjestettävistä Aamukahvit ja asiaa -tilaisuuksista voi seurata etäyhteydellä Pelastakaa Lasten YouTube -kanavalla. Tilaisuuksissa eri asiantuntijat kertovat teemoista liittyen lapsiperheiden arkeen. Tapahtumakalenterissamme on tarkemmat kuvaukset käsiteltävistä aiheista.

Aiheet ja aikataulu (Avautuu uuteen ikkunaan)

Seuraa tilaisuuksia YouTubessa

Livestriimiä voit katsoa helposti älylaitteella tai tietokoneella, myös ilman kirjautumista. Jos jokin mietityttää, kysymyksen voi esittää asiantuntijalle myös etälähetyksen ääreltä. Lähetyksen aikana kysymyksen voi lähettää YouTuben chatissa tai Slidon kautta!

Katso jälkikäteen

Osa etälähetyksistä on katsottavissa YouTubessa jälkikäteen myös tallenteena. Tarkista ajankohtaiset tiedot Perheentalon somesta!

Viimeisimmät tallenteet

Palaute

Olitko seuraamassa Aamukahvit ja asiaa -tilaisuutta Perheentalolla tai etälähetyksenä, mutta et ehtinyt jättää palautetta? Jätä palaute sähköisellä lomakkeella! Annetut palautteet auttavat meitä kehittämään toimintaamme, ja teiltä tulleiden aiheideoiden pohjalta suunnittelemme tulevan Aamukahvit ja asiaa -kauden aiheet.