Hyppää sisältöön

Helposti mukaan vaikka kotisohvalta käsin

Kohtaamispaikka on avointa toimintaa maahan muuttaneille vanhemmille, jotka haluavat kohdata toisia vanhempia ja keskustella lapsiperheiden asioista suomeksi. Paikalla on myös Perheentalojen työntekijöitä. Kohtaamispaikka on avoinna torstaisin kello 13-14 tunnin ajan. Voit tulla mukaan siihen aikaan kuin sinulla parhaiten sopii, ja viipyä vaikka vain hetken!

Kohtaamispaikka on Whereby –nimisessä palvelussa, joka ei vaadi esimerkiksi erillistä rekisteröitymistä tai sovelluksen asentamista. Voit osallistua itsellesi sopivaan aikaan aukiolojen puitteissa, käyttää valitsemaasi laitetta sekä olla muihin yhteydessä joko videoyhteydellä tai kirjoittaen. HUOM! Tällä hetkellä toiminta on tauolla ja jatkuu jälleen syksyllä 2023!

Kohtaamispaikka Wherebyssä
Piirroskuva violetin ympyrän sisällä olevasta kannettavasta tietokoneesta, jonka näytöllä näkyy kuva kahden ihmisen toisiaan kohti kurkottavista käsistä, jotka pitelevät toisiinsa sopivia palapelin palasia. Yläpuolella teksti Kohtaamispaikka verkossa.

Matalan kynnyksen kohtaamista

Kohtaamispaikassa voit jakaa itsellesi ajankohtaisia asioita, saada vinkkejä, kokemuksia ja tietoa niin muilta kohtaamispaikan osallistujilta kuin työntekijöiltä. Voit tulla myös vain oleskelemaan ja tutustumaan muihin osallistujiin.

Ohjeita Kohtaamispaikkaan tulijalle

Haluamme, että kohtaamispaikassa oleminen on kaikille mukavaa ja turvallista!

Tutustuthan siis huolella seuraaviin asioihin ennen kohtaamispaikkaan astumista. 

  • Tulemalla kohtaamispaikkaan hyväksyt Wherebyn asettamat käyttöehdot.
  • Liity huoneeseen etunimelläsi tai nimimerkillä ja anna sekä selaimellesi että Wherebylle oikeudet käyttää laitteesi mikrofonia ja kameraa.
  • Painaessasi ”knock” palvelu ottaa kasvoistasi kuvan, joka näkyy hetkellisesti huoneessa oleville työtekijöille, jotka laskevat sinut sisään huoneeseen.
  • Toivomme, että jokainen avaisi kameran ainakin hetkeksi huoneeseen liittyessään.
  • Toisen henkilökohtaisista asioista ei saa puhua huoneen ulkopuolella.

​ Jos sinua ei lasketa sisään huoneeseen…

  • Varmista, että olet toiminut edellä olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Kerrallaan huoneeseen mahtuu 12 henkilöä, joten huone voi olla täynnä. Voit kokeilla liittyä uudelleen hetken päästä.