Hyppää sisältöön

Perheentalo-toimintaa kantakaupungin ulkopuolella

Perheentalo järjestää lapsille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa säännöllisesti Enossa ja Uimaharjussa. Haluamme olla lisäämässä alueemme lapsiperheiden hyvinvointia yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarkemmat tiedot ja ajankohdat löydät tapahtumakalenteristamme ja Perheentalon somesta.

    Liikkuvan Perheentalon aikataulu (Avautuu uuteen ikkunaan)
Piirroskuva tummanvihreän ympyrän sisällä istuvasta isosta nallesta, joka pitää sylissään pienempää oranssinpunaista nallea jonka kädessä on neuvolakortti. Nallen edessä lääkärinlaukku ja sidetarpeita. Yläpuolella teksti Nalleneuvola Enossa.

Nalleneuvola Enossa

Enossa Perheentalo järjestää syksyllä 2022 yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijoiden kanssa Nalleneuvola-toimintaa Enossa seurakuntatalon tiloissa.

Piirroskuva vaaleansinisen ympyrän sisällä olevasta, vaalealle pohjalle piirretystä läpinäkyvästä teekupista, jonka sisällä on höyryävää vaaleaa teetä ja teepussi. Teepussissa olevassa lapussa on pieni, oranssinpunainen sydän.

Iltateet ja asiaa Uimaharjussa

Iltateet ja asiaa -tilaisuudessa perheet ovat tervetulleita kuulemaan asiantuntijatietoa lapsiperheiden arkea koskettavista aiheista Uimaharjun nuorisotila Nokelle.