Hyppää sisältöön

Kertaluonteista parisuhdeneuvontaa Perheentalolla

Joensuun Perheentalo ja Joensuun perheasiain neuvottelukeskus tarjoavat syksyllä 2022 mahdollisuuden kertaluonteisiin keskusteluihin parisuhteen ongelmista perheneuvojan kanssa.

Maksuttomat ja luottamukselliset keskustelut toteutetaan Perheentalolla (Rantakatu 15) kerran kuussa maanantaisin 12.9. alkaen.

Ajanvaraus

Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa keskustelemaan parisuhdettanne askarruttavista kysymyksistä Joensuun perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvojan kanssa. Aikaa on käytettävissä 1,5 tuntia. Pohdi/pohtikaa jo etukäteen, minkä asioiden äärelle olisi tärkeä yhdessä pysähtyä.

Keskustelut ovat maksuttomia, luottamuksellisia ja kertaluontoisia. Jos tarvitset lastenhoitoa, voit varata sen ajanvarauksen yhteydessä aikaa edeltävään tiistaihin mennessä. Perheentalo järjestää lastenhoidon.

Voit kysyä lisätietoja tai perua varatun ajan tekstiviestillä numerosta 050 4308472.

Toimijoista

Joensuun perheasiain neuvottelukeskus on Joensuun ev.lut. seurakuntayhtymän ylläpitämä yksikkö. Joensuun Perheentalo on perheiden kohtaamispaikka ja hankerahoituksella toimiva ennaltaehkäisevän lastensuojelun yhteistyökeskus. Hankkeiden hallinnoijana toimii Pelastakaa Lapset ry.