Hyppää sisältöön

Joensuun Taitokorttelissa jo 10 vuotta!

Perheentalo on kaikille perheille yhteinen kohtaamispaikka. Joensuun Perheentalo on avoinna kesällä maanantai-perjantai klo 9-14. Muina vuodenaikoina Perheentalo on auki tiistai 12-19 ja keskiviikko-perjantai klo 9-14. Henkilökunta on silloin paikalla ohjaamassa ja auttamassa kävijöitä sekä huolehtimassa toiminnan sujuvuudesta. Ohjaajat puhuvat suomen lisäksi englantia.

Perheentalossa voit tavata muita perheitä, lapset voivat leikkiä, syödä omia eväitä ja aikuiset juoda edullisesti kupin kahvia/teetä. Lapset ovat Perheentalossa omien vanhempiensa vastuulla. Perheet siivoavat omat jälkensä ja laittavat lelut paikoilleen. Perheentalon toiminta on sinulle maksutonta. Voit myös osallistua erilaisiin ohjattuihin ryhmätilaisuuksiin.

Perheentalon toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla, Joensuun kaupunki ja Pelastakaa Lapset ry. Hallinnoijana toimii Pelastakaa Lapset ry.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Astu sisään!

Kuvassa prinsessapehmolelu askarrellun kuumailmapallon kyydissä kruunu päässään, pää kallellaan ja hymyillen.

Tavoitteemme

Joensuun Perheentalon toiminnalla halutaan lisätä lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tavoitteena on vahvistaa vanhemmuutta ja edistää heidän osallisuuttaan sekä vaikuttamismahdollisuuksiaan. Toimintaa ohjaa lapsen oikeuksien edistäminen. Jokainen lapsi on tärkeä!

Tilat

Perheentalon tupa ja leikkitila ovat arkisin avoinna ja vapaassa käytössä. Taloon voi tulla oleskelemaan ja tapaamaan muita perheitä. Tiloja voivat varata myös erilaiset ryhmät, järjestöt ja muut yhteistyötahot.

Verkostotyö

Joensuun Perheentalo luo toimintaansa yhteisöllisesti eri toimijoiden kanssa. Toimintaa talolla ovat järjestämässä useat yhteistyökumppanit.

Toimintaamme tukevat

Erilaiset toimijat ja yritykset ovat tukeneet Perheentalon toimintaa alusta asti.