Hyppää sisältöön
Valokuva Perheentalon käytävältä. Kuvan etualalla vasemmalla puolella näkyy seinämaalaus, jossa nallekarhu ja pieni, vaaleahiuksinen tyttö istuvat puutalon katolla katsoen kaupunkimaisemaa.

Viihtyisä tunnelma joka huoneessa

Voitte piipahtaa meillä hetkeksi kaupunkireissun välissä syömässä eväitä, tai viettää talolla pidemmän ajan mukavan tekemisen, oleskelun ja leikkien merkeissä!

Perheentalolla käyminen on haluttu tehdä mahdollisimman helpoksi. Talolta löytyy monen ikäisten lasten tarpeisiin sopivat varusteet: astioita, ruokalappuja, harsoja, syöttötuoleja, hoitoalustoja, pottia ja monenlaisia leluja.

Lapsiystävällisissä ja leikkiin houkuttelevissa tiloissamme viihtyvät kaikki.

Tervetuloa käymään!

Valokuva Perheentalon leikkitilasta. Kuvassa vasemmalla värikäs leikkimatto, jossa ruutuhyppelykuvio. Vasemmalla lasiseinää vasten näkyy parkkeerattuja nukenrattaita ja nukensänkyjä. Takaseinällä leikkikeittiö ja virkattuja, eri värisiä istuintyynyjä. Huoneen keskellä koristepuu, jonka ympärille on kiedottu virkattu, monivärinen suoja. Puun oksista roikkuu askarreltu kuumailmapallo. Huoneen keskellä on kaksi pientä, lapsille sopivaa pöytää tuoleineen.

Leikkihuone

Leikkihuone on käyttäjien avoimessa käytössä. Puuhaa riittää erilaisten lelujen ja pelien parissa. Ihmeteltävää on myös huoneen keskellä kasvavassa puussa!

Valokuva Perheentalon tuvasta. Huoneen takaseinällä piano ja alas vedettävä valkokangas. Huoneen keskellä on kaksi isoa puista ruokapöytää ja niiden ympärillä on yhteensä kahdeksan tuolia. Huoneen sivuseinällä on kolme syöttötuolia ja nojatuoli.

Tupa

Tuvassa voi lämmittää ja syödä omia eväitä. Lasten leikkiessä vanhemmat voivat nauttia kahvia tai teetä. Keittiön yhteydessä olevassa olohuoneessa vanhemmat voivat oleskella tai vaikka lukea lehtiä. Lattialle voi levittää vauvojen leikkialustan, ja sivustalta löytyy balettitanko pienille tanssijoille. Tilassa on lisäksi piano, dataheitin ja valkokangas erilaisten kokouksien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Valokuva Taitokammarista. Takaseinällä on suuri värikäs Viidakkokirja-näytelmää mainostava juliste, jossa on viidakon eläimiä. Takaseinää vasten on kaksi nojatuolia, joiden välissä on matala lapsille sopiva pöytä jonka ääressä on kaksi jakkaraa. Lattialla on kaksi virkattua istuintyynyä ja vauvanlelukori. Kuvan etualalla näkyy pyöreän pöydän kulma, jonka ääressä on jakkara.

Taitokammari

Taitokammarissa lapset vanhempineen voivat piirtää ja askarrella. Taitokammariin on koottu myös vauvoille sopivia leluja, ja se onkin hyvä paikka vauvaryhmien kokoontumiseen.

Taitokammarissa on vesipiste, vedenkeitin ja mikro.

Kuva Porinakammarista. Etualalla kuvassa näkyy pitkä puinen pöytä, jonka ääressä on kuusi selkänojallista tuolia. Huoneen vasemmalla laidalla on matala, lapsille sopiva pöytä jakkaroineen. Pöydän päällä on nukketalo. Huoneen takaseinällä on korkea lelukaappi ja koristeena huovutettuja sinisävyisiä seinävaatteita. Takaseinällä on myös alasvedettävä valkokangas ja sivupöytä.

Porinakammari

Porinakammari on hyvä paikka aikuisten keskusteluun ja kohtaamiseen. Kaapista löytyy isompien lasten leikkeihin soveltuvia leluja. Tilassa voi järjestää pienempiä kokoontumisia, varusteisiin kuuluu mm. kannettava dataheitin ja valkokangas.

Vaunuaitta

Vaunuaittaan voit jättää lastenvaunut Perheentalon vierailun ajaksi. Kesäisin käytössä on vaunukatos.

Vaunuaitta sijaitsee Taitokorttelin pihapiirissä olevassa punaisessa hirsirakennuksessa aitassa numero 6. Sen oveen on merkitty aitan aukioloajat.

Tilat myös yhteistyökumppaneiden käytössä

Yhteistyökumppanit voivat järjestää Perheentalolla lapsiperheille sopivaa, kaikille avointa toimintaa. Emme vuokraa tiloja yksityiskäyttöön.

Tilavarauksen voit tehdä sähköpostitse minna.hiltunen@pelastakaalapset.fi