Hyppää sisältöön

Perheentalon toimintatavat

Perheentalolla voit kohdata muita perheitä, viettää aikaa lapsesi kanssa tai osallistua Perheentalolla järjestettävään toimintaan. Alle on listattu Perheentalon toimintatavat pähkinänkuoressa.

Jos sinulla on kysyttävää Perheentalosta tai toiminnastamme, voit soittaa tai lähettää Whatsapp- tai tekstiviestin yleispuhelinnumeroomme 0503306532.

Tervetuloa meille!

Pese kädet

Kun tulet Perheentalolle, pese omat ja lapsesi kädet ennen leikkimään menemistä. Lähin vesipiste on wc-tiloissa.

Laita lelut paikoilleen

Kaikilla leluilla saa leikkiä! Huolehdi kuitenkin leikin päätyttyä lelut takaisin oikeille paikoille. Aikuisen tulee valvoa lelujen siivoamista.

Valvo lapsesi leikkiä

Älä jätä lastasi ilman valvontaa! Pyydä henkilökuntaa tai toista kävijää vahtimaan lastasi, kun käyt esimerkiksi wc:ssä tai juot kupin kahvia.

Siisti jälkesi keittiössä

Siivoa syömisen jälkeen omat jälkesi keittiössä. Laita jätteet kierrätysastioihin ja likaiset astiat tiskikoneeseen. Pyyhi pöytä ja tarvittaessa lakaise lattialta ruoantähteet.

Pyydä tarvittaessa apua

Perheentalon henkilökunta ja vapaaehtoiset auttavat ja opastavat sinua mielellään. Kysy rohkeasti ja pyydä tarvittaessa apua!

Voit tuoda mukanasi

Keitämme kahvit ja katamme tarjottavat kävijöiden tuomista tarvikkeista. Otamme vastaan Reilun kaupan kahvia ja teetä, lämminsäilytyksen kestävää maitoa ja kahviin tarkoitettua kaurajuomaa (esim. Elovena), suolattomia maissinaksuja sekä hedelmä- ja marjasoseita.